kerstconcert

Het koor repeteert in gebouw 'Eltheto', Azaleastraat 2, Den Haag (achter de Bethlehemkerk, zie de kaart onderaan) op dinsdagmiddag van 13.15 - 15.30 uur.

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een repetitie bij te wonen en zo met het koor kennis te maken. U wordt ontvangen door één van de gastvrouwen die u voorziet van muziek en u een plaats in het koor aanwijst. In de pauze wordt u een kopje koffie of thee aangeboden en vertelt de gastvrouw u het een en ander over het koor en de gang van zaken. U kunt twee à drie repetities bijwonen, waarna u zal worden gevraagd of u zich als lid van het koor wilt aanmelden. De dirigent zal u dan een korte stemtest afnemen om te bepalen in welke stemgroep u zult worden ingedeeld en u wordt een definitieve plaats in het koor aangewezen. U ontvangt dan een welkomstbrief met een samenvatting uit de statuten, de bestuurssamenstelling en de richtlijnen voor concerten.

Tijdens de concerten wordt speciaal voorgeschreven koorkleding gedragen. Voor de dames is dit een zwart jasje en een zwarte lange rechte rok of broek, op de schoenen vallend. Zwarte blouse of T-shirt met ronde hals. Zwarte schoenen, zwarte panty, geen glimmende opvallende kettingen. Voor het concert wordt bekend gemaakt of er een sjaal, corsage, dan wel een gekleurde rever wordt gedragen. Voor de heren geldt: een zwart kostuum, wit overhemd, zwarte schoenen en donkere sokken. Een van te voren aan te geven vlinderdas en pochet.

De contributie bedraagt € 16,50,- of € 8,25 (i.b.v. Ooievaarspas) per maand en kan per maand, per kwartaal of per half jaar worden voldaan op gironummer NL36INGB0000100155 t.n.v. Gemengd Koor HagaSonare, Den Haag.

Contact opnemen